Welcome To Victoria Lover Paradise. What Do You Want To Do ? F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links
Speak Up


i am who i am
Hate me? GTH dear.
Sunday, 18 March 2012 | 10:07 | 0 beautiful(s)

Annyeonghaseyho !

Dah lama Fika tak entry post kat blog nie kan .
BTW Fika ada satu berita yg Fika nak share kat korang ^^
Arekish a.k.a Seobie's Wife dah edit balek blog nie .

kfoine . Fika memang x reti nak edit blog -__-
asyik mintak pertolongan orang je kan ?
kbaii . kesah apa ? -,-" . k next

ada berita gembira
harinie ,, my parents balek dari Umrah !
yepppiii .. Fika suke , sukesukesuke ><
and Fika x pergi sekolah harinie sebab ,,
Fika nak amek dorang kat KLIA :'D

You Know ,
I MISS THEM SO MUCH ! :')
and I'm so happy that I can go to the Airport .
cause sebenarnye Fika x ley ikot sebab sekolah kan .
nak buat camne . but  My mom ada call haritu .
dia kata , Fika boleh ikut amek dorang kat KLIA

You Know ,
Fika gembira sangattt sebab dapat
amek mak ngan abah balek dari KLIA :'D
cause time dorang pergi Umrah ,,
Fika x dapat hantar cause sekolah kan ..
nak uat cane .

But Fika heppy sebab dapat amek mak ngan abah balek dari KLIA :D
nanti time kat sane  ,, bila Fika dah nampak parents Fika ,
Fika akan lari sekuat hati ke dorang .
and Fika aka peluk mak Fika erat2 .
And not forget my lovely Father <3

yahh ,,
Anak Abah kan :D
hihi ,,,, ><

kk , Fika dah melebih ..
panjangnye Fika type :DD
But I hope korang bace la isi hati Fika nie dari awal sampai habis .

You Know ,
I miss them so much .
I know you don't know .
k merepek . haha :D

klaa , nak titon .. sekarang dah pulu 1.06 AM
kyaaa .. nak tido dah .. papaiii my lovely readers <3 ^^


OLDER